Tillykke til Årets Underviser Jesper T. Andreasen!

Her på hjemmesiden skal der selvfølgelig også lyde et (forsinket) tillykke til Jesper Andreasen, som vandt Årets Underviser prisen 2015.  Nedenunder kan I se hvad SOPs formand, Trine Christensen, sagde om årsagen til at Jesper vandt:

“Jesper Andreasen er valgt til årets underviser ud fra flere nomineringer fra de studerende. Han kåres for sin undervisning omkring nyrerne på kurset organrelateret farmakologi 1. Der bliver i alle nomineringerne lagt stor vægt på hans engagement og store forsøg på at nå de studerende i øjenhøjde, og man har tydeligt kunnet mærke at han ønskede at lære fra sig og ikke gjorde det som en sur pligt. Der er desuden lagt vægt på at han forsøger at gøre et emne, der nemt kan blive tungt, levende og interessant endda selvom det ligger væk fra hans eget primære forskningsområde.”

Offentliggørelsen af Årets Underviser fandt igen i år sted ved Revyen, hvor Jesper desværre ikke selv kunne være tilstede.

Offentliggørelsen af Årets Underviser fandt igen i år sted ved Revyen, hvor Jesper desværre ikke selv kunne være tilstede.

 

Ligesom sidste år afholder vinderen af Årets Underviser prisen et fagligt seminar, hvor du kan høre mere om Jespers forskning. Du kan læse mere om dette under fanen “Academic Seminars”.

Comments are closed.