Universitetsvalg 2016 / University Election 2016

English version below
Så er snart tid til universitetsvalg! Du kan læse mere om hvad valget handler om her, og hvad DU skal tage stilling til.

På siden kan du også læse om hvordan du stemmer og der vil også blive offentliggjort hvem der bliver valgt til de forskellige råd og poster.

SOP vil være at finde i kantinen i uge 47 for at hjælpe dig med, hvordan du stemmer og svare på dine spørgsmål, f.eks. hvad du stemmer på.
Vi vil også forklare, hvorfor det er vigtigt at stemme til valget, og fortælle om kandidaterne.

SOP glæder sig til at tage imod jer ved valgsstart d. 21. november 🙂

English version
It’s time for the University Election again! You can read more about what the election is about and what you are voting for here.

On this site you can also read about how to vote and see you is elected for the different positions at the end of the official election.

SOP will be at your service in the canteen in week 47 to help you vote and answer your questions, for example what are you voting for.
We will also talk about why it’s important to vote and tell you about the candidates for the different positions.

SOP is looking forward to meeting you when the election starts the 21st of November 🙂

Comments are closed.